Top 5 beste Pre Workouts in 2024

Zoek jij de beste Pre Workouts? Dan ben jij hier bij het juiste adres!

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste Pre Workouts. Uit dit onderzoek hebben wij een top 5 lijst gemaakt. Hierdoor kun jij de Pre Workouts met elkaar vergelijken en uiteindelijk een conclusie trekken welke Pre Workout het beste bij jou past.

Waarom zou jij Pre Workout moeten nemen?

Pre-workout supplementen zijn ontworpen om je energieniveau te verhogen, je mentale focus te verbeteren en je fysieke prestaties tijdens het sporten te optimaliseren. Ze bevatten vaak ingrediënten zoals cafeïne, aminozuren, vitamines en mineralen, en soms ook creatine en beta-alanine.

Cafeïne is een veelvoorkomend bestanddeel in pre-workouts en helpt de alertheid en energie te verhogen. Aminozuren, zoals BCAA’s (vertakte-keten aminozuren), kunnen helpen bij het verminderen van spierafbraak en het bevorderen van spierherstel. Creatine kan de kracht en prestaties verbeteren, terwijl beta-alanine vermoeidheid kan verminderen.

Het idee achter pre-workout supplementen is om je voor te bereiden op een intensieve training en ervoor te zorgen dat je het maximale uit je oefeningen haalt. Het is echter belangrijk om ze met mate te gebruiken en de aanbevolen doseringen te volgen, aangezien overmatig gebruik van bepaalde ingrediënten bijwerkingen kan hebben. Ook kan niet iedereen goed reageren op pre-workout supplementen, dus het is altijd verstandig om met een professional te overleggen als je twijfels hebt.

  1. Intensive Pre train – Crazy Nutrition
5/5

voordelen 

nadelen 

De INTENSIVE Pre-Train-formule van Crazy Nutrition is gemaakt met een unieke mix van 19 natuurlijke ingrediënten om atleten van alle niveaus te helpen…

2. Black Label Pre Workout – XXL Nutrition

4/5

voordelen 

nadelen 

Begin jouw training goed met Black Label Pre-Workout van XXL Nutrition! Deze innovatieve pre workout is de opvolger van Unleash en beschikt over nóg meer effectieve ingrediënten in een nóg betere samenstelling. Deze actieve ingrediënten zijn onder andere Beta-Alanine, Taurine, L-Citrulline, Arginine en Cafeïne, maar ook unieke gepatenteerde toevoegingen zoals EnXtra® en Capsimax®. Naast deze actieve ingrediënten barst Black Label Pre-Workout ook van de vitamines en mineralen als Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D3, Magnesium, Zink en Sodium. Tevens is Black Label Pre-Workout laag in calorieën, suikers en vetten dus pas je deze ook perfect toe binnen een calorie-beperkend dieet of cut.

3. ABE Ultimate Pre Workout – Applied Nutriotion

4.7/5

voordelen 

nadelen 

ABE bevat een unieke blend van actieve ingrediënten om het beste uit je training te halen. ABE bevat onder andere 200mg Cafeine, 200mg Taurine, 4g Citruline, een Tri-Creatine blend en Vitamine B3 en B12. Let op: Dit is een geconcentreerd pre-workout product, wij adviseren om niet meer dan één scoop per dosering te nemen.

4. C4 – Cellucor

4/5

voordelen 

nadelen 

Boost jouw workout met C4 Original Pre Workout; de meest explosieve pre-workout van dit moment. Deze C4 Original bevat een perfecte mix van bewezen ingrediënten die jou helpen optimaal te presteren tijdens jouw workout. Zo bevat C4 Original onder andere beta-alanine, cafeïne en NO3. Ook bevat iedere dosering 1500 mg creatine. Daarmee is de C4 Original een van de meest complete Pre Workout producten op de markt.

5. Gold Standard Pre Workout – Optimum Nutrition

4/5

voordelen 

nadelen 

Zet uw zinnen op goud met deze premium pre-workoutdrank! Gold Standard Pre-Workout van Optimum Nutrition bevat cafeïne om de focus en alertheid te vergroten, en creatine om de prestaties bij hoge intensiteit te verbeteren. Vitaminen B1, B3, B5, B6 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Als klap op de vuurpijl bevat Gold Standard Pre-Workout ook populaire ingrediënten L-citrulline, L-carnitine & N-acetyl-L-tyrosine en het premium merk beta-alanine, CarnoSyn®. Verkrijgbaar in een scala aan heerlijke smaken