Top 5 beste eiwitshakes in 2024

Zoek jij de beste eiwitshakes? Dan ben jij hier bij het juiste adres!

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste eiwitshakes. Uit dit onderzoek hebben wij een top 5 lijst gemaakt. Hierdoor kun jij de eiwitshakes met elkaar vergelijken en uiteindelijk een conclusie trekken welke eiwitshake het beste bij jou past.

Waarom zou jij eiwitshakes moeten nemen?

Eiwitshakes bevatten, zoals de naam al aangeeft, een hoge concentratie eiwitten. Deze shakes worden vaak gebruikt door mensen die hun eiwitinname willen verhogen, zoals sporters of mensen die aan krachttraining doen. Eiwitten zijn essentiële bouwstenen voor het lichaam en zijn betrokken bij de opbouw en reparatie van spieren, weefsels en organen.

Door eiwitshakes te drinken, kunnen mensen gemakkelijker en sneller een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen, wat kan helpen bij het herstel van spieren na een intensieve training. Ook kunnen eiwitshakes handig zijn voor mensen met een drukke levensstijl die moeite hebben om voldoende eiwitten uit gewone voeding te halen.

Belangrijk is wel om te benadrukken dat het niet de bedoeling is om volledige maaltijden te vervangen door eiwitshakes. Ze zijn eerder een aanvulling op een gebalanceerd dieet.

  1. perfect whey protein – XXL Nutriton
4.8/5

voordelen 

Perfect Whey Protein is één van onze bestverkochte eiwitshakes. En dit is niet voor niets: naast de heerlijke smaak beschikt Perfect Whey Protein namelijk over de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gebeurt nogal eens dat whey-eiwitshakes tegen een vergelijkbare of lagere prijs worden aangeboden, maar wie goed naar de voedingswaarden kijkt ziet dat het eiwitgehalte een stuk lager is in dergelijke producten. Ook wordt er veelal gebruik gemaakt van goedkope vulmiddelen, iets waar je bij Perfect Whey Protein niet bang voor hoeft te zijn. Perfect Whey Protein bevat een eiwitgehalte van 78,5% en enkel pure en zuivere ingrediënten.

2. Whey temptation – Power supplements

5/5

voordelen 

Whey Temptation is ongekend. Ongekend vanwege zijn lage prijs en vanwege zijn lekkere smaken. De acht grotendeels nieuwe aroma’s, in combinatie met de zachte smaak van de whey, zorgen ervoor dat het lijkt alsof je vloeibare banaan, frambozen of hazelnoten drinkt.

De lage prijs wordt bereikt zonder concessies te doen aan de productiekwaliteit. De whey komt van dezelfde West-Europese fabrikant die ook de Pure Whey Protein Isolate produceert.

Whey Temptation past in het dieet van (kracht)sporters maar kan ook prima worden toegepast in een koolhydraatarm eiwitdieet.

De combinatie van de lage prijs, de handige sta-zak met sluitstrip, de West-Europese kwaliteit en de heerlijke smaken maken Whey Temptation wat ons betreft tot de ‘beste koop’ onder eiwitsupplementen!

3. Whey perfection – body & fit 

4.5/5

voordelen 

Het is één van onze populairste producten: Whey Perfection. Per portie bevat deze eiwitshake maar liefst 22 gram eiwitten en 100-105 kcal. Ook is de shake laag in suikers en vetten. Kies jouw favoriete smaak, en geniet op ieder moment van de dag van een smaakvolle eiwitshake zonder klonten. Whey Perfection is de ideale shake om jouw spieren te voorzien van extra eiwitten. Deze eiwitbron draagt bij aan spiergroei en het herstel van jouw spieren na fysieke inspanning, en is van belang voor het behoud van sterke botten.

4. Whey Delicious – XXL Nutrition

4.8/5

voordelen 

Maak kennis met Whey Delicious; volgens vele gebruikers de lekkerste eiwitshake op de markt! Whey Delicious zit boordevol hoogwaardige wei-eiwitten, BCAA’s en glutamine en met een eiwitpercentage van 80% werk je gemakkelijk aan een hoge eiwit-inname. Het is ons tevens gelukt om zonder gebruik van toegevoegde suikers, en slechts een kleine hoeveelheid zoetstoffen (0,17%), een proteïne shake te maken die zó lekker is dat je hem de hele dag door wilt blijven drinken.

5. Gold standard whey – optimum nutrition 

5/5

voordelen 

Optimum Nutrition’s exclusieve Whey Blend. Miljoenen en miljoenen klanten wereldwijd kunnen geen ongelijk hebben!

Gold Standard 100% Whey Protein bevat per maatschep 24 gram hoogwaardige whey proteïne, 3.5 gram glutamine, 5 gram BCAA’s (Branche Chain Amino Acids), slechts 3 gram koolhydraten en een minimum aan vet en lactose. Eiwitten ondersteunen sterkere spieren, de instandhouding van spiermassa en herstel. Gold Standard 100% Whey Protein is instant en mixt dus gemakkelijk op in elke vloeistof, zelfs wanneer je alleen een lepel gebruikt.