Happy juicy

Heerlijke gezonde sapjes

Het doel van Happy juicy is om mensen te helpen gezonder te leven via gezonde sapjes, bestaande uit vers groente en fruit, afkomstig uit eigen regio.

Niet alleen verbeteren deze sapjes de gezondheid maar het maakt de keuze voor een gezonde leefstijl ook makkelijker en efficiënter. Je hoeft namelijk niet zelf de producten in te kopen en te verwerken.

Of je nu gewicht wilt verliezen of je gezondheid wilt verbeteren door meer groente binnen te krijgen. Daarnaast zijn de recepten met veel zorg samengesteld door een professioneel team van experts die oprecht om mensen geven en bevlogen zijn in wat ze doen. 

Je kunt een sapkuur / detox kuur doen van 3,5 of 7 dagen (klik dan op deze link) of gewoon dagelijks een sapje drinken als aanvulling op je groente en fruit inname.

Over HappyJuicy

Happy juicy

is opgericht in 2021 door Oscar Helm en Jonathan Schokker.

Samen met een persteam bieden ze gezonde slowjuice sapjes aan. Dit zijn sapjes die op een langzame manier geperst geworden zodat de meeste voedingsstoffen overblijven.

Uit eigen regio

De sapjes worden gemaakt uit groente en fruit dat uit eigen regio komt. Samen besloten zij om gezonde sapjes aan te bieden van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.

Duurzaam

Omdat het een intensief proces is om glas te recyclen en het extra gewicht bij bezorging (en dus meer uitstoot) hebben we gekozen voor plastic flesjes die gerecycled kunnen worden.

Onze bezorging compenseert alle uitstoot en vanaf eind 2022 leveren ze waarschijnlijk klimaatneutraal.